Elektrische Hyundai gekocht? Hoe kom je niet zonder stroom te staan?

Laadpaal voor elektrische Hyundai

Als je thuis een laadpaal wilt voor je elektrische auto wilt voor je elektrische Hyundai. Moet je een laadpaal aanschaffen. De 3 stappen om een laadpaal Hyundai thuis te krijgen:

  • Je vraagt een laadpaal aan:

Nadat je een aanvraag hebt gedaan nemen het bedrijf je aanvraag door en geeft binnen een uur antwoord op je aanvraag in de vorm van een mail.

  • De monteur belt je:

Binnen vijf werkdagen nadat je offerte is goedgekeurd neemt de monteur contact met je op om een afspraak te maken voor het installeren van je laadpaal.

  • De monteur installeert je laadpaal:

De monteur komt langs, en installeert je laadpaal en vertelt je alles hoe de laadpaal precies werkt. Na deze uitleg kun je direct je auto aan de laadpaal leggen.

Handig om te weten als je een elektrische laadpaal hebt

Het handige aan een elektrische laadpaal thuis hebben is dat je sneller op kunt laden dan wanneer je gebruik maakt van een gewoon stopcontact. De voordelen van een moderne laadpaal:

  • Je kan precies alle details zien van je laadsessies:

Je kan precies zien hoelang je auto heeft opgeladen en hoeveel stroom hij daarbij heeft verbruikt. En de stroomkosten kan je bekijken.

  • Altijd de nieuwste updates voor je laadpaal:

Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de nieuwste updates voor je laadpaal. Die updates zijn belangrijk daardoor kan je auto bijvoorbeeld sneller opladen en minder stroom verbruiken.

  • Slimmer opladen:

Hierdoor laadt je auto op zonder dat die te veel energie verbruikt. En je kan je auto besturen vanaf afstand zodat je auto ook kan opladen als je niet thuis bent.

Kom ik niet onder stroom te staan?

Als het goed is kom je niet onderstroom te staan. De monteur installeert de gehele laadpaal voor je inclusief de Hyundai laadkabel zodat je er zelf er niet meer aan hoef te zitten. Als je je auto niet aan de kabel hebt liggen moet je de kabel uit de laadpaal halen zodat en niet gestolen kan worden door andere mensen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de kabel niet nat mag worden de kabels zijn zo ontworpen dat de kabels waterbestendig zijn dus het kan niet zo zijn dat je onderstroom komt te staan door dat de kabel nat is of dat de kabel kortsluiting krijgt met de paal en de paal dan ook kapot gaat.

Super tevreden met de huur, auto was op tijd, spetterende entree gemaakt! 5/5 sterren

Dhr. Nieuwenhuizen, Amsterdam

BMW 530D GT M Sport

Hele fijne ervaring, wat een mooie dag is het geworden. Scherp geprijsd en goede service, precies zoals gehoopt! 5/5 sterren

Mevrouw Ter Horst, Den Haag

Engelse Taxi